A plecat de la ideea ca trebuie sa fie și altceva, altceva mai bun decât ceea ce a fost pana acum, sa existe o alternativa politica reala și indreptata către nevoile cetățenilor, a tuturor cetățenilor.

Atât la nivel central cât și local, USR PLUS este deja o forța, o forță ce poate schimba fata localităților in care va fi investita cu incredere de către cetățeni și intr-un final, fața României!

Toti cei care nu sunt multumiți de trecut și de partidele care au administrat prin alternanța, sunt în fata unui moment istoric, acela de a nu mai alege raul cel mai mic, sau de a-i schimba pe unii cu alții, ci de a-și da o șansa la prosperitate și dezvoltare.

USR PLUS vine sa schimbe ce nu merge, vine sa readucă la viața localitățile lăsate in urma, vine pentru dezvoltare și progres.

Dați-va o șansa, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră! Votati in 27 Septembrie USR PLUS!

Echipa USR PLUS Sighet a înțeles o mare parte din nevoile dumneavoastră, nevoi discutate in aceste săptămâni de campanie și va asigura ca cele mai multe vor fi transformate in proiecte, proiecte care intr-un final vor aduce bunăstare și dezvoltare in comunitate!

Votati USR PLUS - poziția 8 pe buletinul de vot!
Votati Hodor Vasile Florin - poziția 5 pe buletinul de vot!

Suntem o echipa mare, tot mai mare !


Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de SC APELLA SRL. Cod unic de identificare: 21200251

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și