A plecat de la ideea ca trebuie sa fie ╚Öi altceva, altceva mai bun dec├ót ceea ce a fost pana acum, sa existe o alternativa politica reala ╚Öi indreptata c─âtre nevoile cet─â╚Ťenilor, a tuturor cet─â╚Ťenilor.

At├ót la nivel central c├ót ╚Öi local, USR PLUS este deja o for╚Ťa, o for╚Ť─â ce poate schimba fata localit─â╚Ťilor in care va fi investita cu incredere de c─âtre cet─â╚Ťeni ╚Öi intr-un final, fa╚Ťa Rom├óniei!

Toti cei care nu sunt multumi╚Ťi de trecut ╚Öi de partidele care au administrat prin alternan╚Ťa, sunt ├«n fata unui moment istoric, acela de a nu mai alege raul cel mai mic, sau de a-i schimba pe unii cu al╚Ťii, ci de a-╚Öi da o ╚Öansa la prosperitate ╚Öi dezvoltare.

USR PLUS vine sa schimbe ce nu merge, vine sa readuc─â la via╚Ťa localit─â╚Ťile l─âsate in urma, vine pentru dezvoltare ╚Öi progres.

Da╚Ťi-va o ╚Öansa, at├ót dumneavoastr─â c├ót ╚Öi copiilor dumneavoastr─â! Votati in 27 Septembrie USR PLUS!

Echipa USR PLUS Sighet a ├«n╚Ťeles o mare parte din nevoile dumneavoastr─â, nevoi discutate in aceste s─âpt─âm├óni de campanie ╚Öi va asigura ca cele mai multe vor fi transformate in proiecte, proiecte care intr-un final vor aduce bun─âstare ╚Öi dezvoltare in comunitate!

Votati USR PLUS - pozi╚Ťia 8 pe buletinul de vot!
Votati Hodor Vasile Florin - pozi╚Ťia 5 pe buletinul de vot!

Suntem o echipa mare, tot mai mare !


Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salva╚Ťi Rom├ónia (parte a Alian╚Ťei USR PLUS) ╚Öi realizat de SC APELLA SRL. Cod unic de identificare: 21200251

Citește și

loading...