Aceste rezultate arata faptul ca si intr-un judet din Ardeal schimbarea poate fi dusa pana la capat de Victor Ponta – Presedintele Care Uneste.

Liderul judetean al PSD Maramures, Gabriel Zetea doreste sa multumeasca tuturor maramuresenilor care duminica au iesit la vot, indiferent de optiunea politica pe care au avut-o la urne.

”In primul rand multumim maramuresenilor pentru ca s-au prezentat intr-un numar mare la vot pentru a-si exprima optiunea electorala. Am dus, in ultima luna, o campanie pozitiva, am explicat maramuresenilor lucrurile bune pe care guvernarea PSD, Guvernarea Ponta le-a facut in judet, faptul ca am beneficiat de cele mai mari investitii, de cea mai mare atentie din partea Guvernului, asa cum nu s-a intamplat niciodata in ultimii 24 de ani.

Toate aceste lucruri s-au concretizat intr-un scor electoral exceptional al candidatului Aliantei ElectoralePSD-UNPR-PC, Victor Ponta, cel mai bun pe care un candidat al PSD l-a obtinut vreodata in primul tur al alegerilor prezidentiale. Cele peste 66.000 de voturi obtinute de candidatul PSD, Victor Ponta, in judetul Maramures reprezinta o palma pe obrazul ACL, al liderilor Aliantei Crestin-Liberale.

Rezultatul obtinut de Iohannis in Maramures este cel mai slab scor inregistrat de ACL intr-un judet din Transilvania si cel mai dezastruos inregistrat de dreapta romaneasca in judetul nostru la un scrutin electoral. Schimbarea pana la capat este un slogan care in Maramures se transpune in fapte. Este cel mai bun scor pentru un candidat PSD de la Revolutie incoace si cel mai prost scor obtinut de un candidat de dreapta in judetul nostru.

Stim pe ce trebuie sa ne concentram eforturile in turul doi, ce avem de facut pentru ca maramuresenii care n-au venit la vot in 2 noiembrie, sa fie convinsi sa ne voteze in 16 noiembrie. In conditiile in care turul I nu a fost axat pe o dezbatere de idei si solutii concrete pentru tara, iar rezultatul lui Victor Ponta a fost parazitat de temele anticampanie, asteptam turul doi, unde cei doi candidati se vor confrunta fata in fata si lucrurile vor putea fi privite dintr-o alta perspectiva”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet