Acesta a mai spus ca Iohannis este un altfel de politician de care are nevoie tara.

“Transmit un sentiment de multumire si mandrie maramuresenilor care s-au regasit in Klaus Iohannis, pentru care indemnurile de orice fel nu au contat si au demonstrat ca isi decid singuri soarta. Eu vreau sa multumesc tuturor celor care au acordat votul pentru viitorul presedinte propus de ACL.

Ceea ce s-a intamplat ieri in multe dintre localitati nu e decat o vointa reala a poporului roman de a schimba primul reprezentat al clasei politice, presedintele, cu un alt tip, o alta figura. Klaus Iohannis este un altfel de politician, as spune ca e mai putin politician, ci un om de administratie, asa cum a demonstrat in Sibiu”, a afirmat Ovidiu Nemes, in cadrul unei conferinte de presa.

El a adaugat ca spera ca rezultatul votului de ieri sa fie invatatura de minte pentru primarii liberali care au trecut in alte partide si ca maramuresenii nu pot fi cumparati.

“Sper sa fie un test si o invatatura de minte pentru toti primarii care si-au facut diverse intelegeri sau care pe viitor vor sa faca, pentru ca nu poti un maramuresean sa-l cumperi cu influenta ta personala, nici cu promisiunea banului, nici macar cu carisma sau farmecul unui primar”, a mai mentionat liderul PNL.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet