De la momente de teatru, la stand-up, de la muzică, la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului, mai ales că este bine ştiut faptul că imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor.

Fire foarte veselã, jurata Delia s-a bucurat din plin de toate momentele venite sã performeze în faţa juriului, ba chiar le-a şi dezvãluit colegilor sãi : „Râd uşor şi uit repede, sunt femeia idealã!”. Totuşi, jurata a ţinut sã precizeze cã, deşi este o emisiune de divertisment, lucrurile sunt luate cât se poate de în serios în materie de jurizare. „Atât timp cât ceea ce fac e amuzant, pot sã facã orice, de la circ, la teatru, la coregrafii, orice. Dar sã fie amuzanţi. Dacã nu ne fac sã râdem, e clar, locul lor nu e acolo!”.

Tot la filmãri, Delia le-a povestit colegilor ce face atunci când vrea sã se relaxeze: „Îmi place foarte mult să conduc, simt că e modul meu în care mă deconectez puţin de la lumea asta agitată şi, desigur, să fac plajă. Moţăiala de pe şezlong, cu zgomotul valurilor pe fundal şi un cocktail rece nu se compară cu nimic”, a mãrturisit jurata, completând registrul şi cu cel mai mare regret al sãu: „Cred că faptul că nu am suficient timp să fac tot ce îmi propun mã macinã cel mai tare. Dimineaţa mă trezesc cu atâta energie, încât simt că aş putea muta munţii din loc, însă ziua nu are atâtea ore pe cât aş avea eu nevoie. Mai lucrăm la asta ”. Pe Delia, dar şi pe Mihai şi Cheloo, telespectatorii îi vor putea urmãri începând de duminicã, de la 20:00, la „iUmor”, la Antena 1.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet