Ieri, 10 octombrie, în jurul orei 12.00, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe strada Electrolizei din municipiu, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au înregistrat cu aparatura radar din dotare un autoturism care se deplasa cu o viteză de 117 km/h. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia şi au reuşit prinderea conducătorului auto pe strada Luminişului din Baia Mare. Şoferul a fost identificat în persoana unui băimărean de 27 de ani.

El a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei sau consumului de substanţe psihoactive.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au găsit mai multe plicuri ce conţineau substanţă de culoare verzuie, suspecte a fi droguri. Poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Maramureş au ridicat în vederea confiscării plicurile şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet