Dar timpul trece repede și pentru a răspunde cât mai bine nevoilor celor care m-au trimis în Parlament trebuie analizați acești doi ani în care m-am aflat în slujba maramureșenilor.

Ce am făcut în jumătate de mandat:

• 5 inițiative proprii care au devenit legi, una fiind promulgată chiar azi de Președinte.
• 177 de initiative legislative la care sunt inițiator, co-inițiator sau semnatar, din care 23 devenite legi. Și alte câteva zeci pe care le-am susținut sau amendat în comisii, ca să devină legi mai bune.
• Prezența la vot de 94,5%, de departe cea mai bună dintre parlamentarii maramureșeni.
• Peste 80 de luări de cuvânt în plenul parlamentului. În total am vorbit de la tribună mai mult decât toți ceilalți deputați de Maramureș la un loc.
• Peste 70 de întrebări și interpelări, prin care am adus problemele maramureșenilor în atenția Guvernului.
• Ieșiri în stradă printre cetățeni, audiențe la intervale regulate de timp și consultări pe diverse teme.

Dacă e mult sau puțin, asta doar voi puteți decide. Dar am încercat să nu-mi disipez foarte mult ariile de interes, pentru a putea fi cât mai eficient într-un domeniu și să aduc acolo schimbări reale. De aceea m-am concentrat pe activitatea din Comisia pentru tineret și sport din care fac parte și am produs deja schimbări cu impact.

Perioada care urmează va fi un bun moment de reflecție și analiză și urmează să vin cu un raport de activitate detaliat, la fel cum am făcut și după primul an de mandat. Evident că voi schimba modul în care voi aborda următorii 2 ani pe baza concluziilor la care am ajuns.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și