Din acest motiv, am depus printre amendamentele la legea bugetului pentru 2023 și alocarea a 43.000.000 lei pentru Obiectivul de Investiții Construire și dotare Stadion de atletism în cadrul Complexului Sportiv “Lascăr Pană”. Asta după ce am primit informațiile legate de costuri de la conducerea Complexului Sportiv. Și le voi cere sprijinul tuturor parlamentarilor de Maramureș.

La evenimentul de azi de la Târgu Lăpuș am văzut ce însemnă sacrificiul părinților, al tinerilor dar și al antrenorilor care se luptă într-un sistem în care startul le oferă mult prea puțin. Felicitări organizatorilor, A.C.S. Athletic Tg. Lăpuș, participanților și susținătorilor!

E trist să veziopii și tineri alergând în noroi, sperând la rezultate și performanță. Unii o și obțin, dar sunt excepțiile și nu regula, iar asta nu se datorează autorităților. Guvernanții și-au bătut joc mult prea mult timp de sportul din țara asta și de viitorul tinerilor. E nevoie de investiții masive în infrastructură sportivă pe care s-o poată folosi toți cei din comunitate. Este unul dintre lucrurile pentru care mă voi lupta până la finalul mandatului, fie prin legile depuse, presiune pe autorități sau solicitări de fonduri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și