Există vreun motiv să-ți dorești, ca deputat maramureșean, ca acest guvern să meargă mai departe? NU! De 6 ani DN 18 se află în reabilitare. Trebuia să fie gata încă din 2015. Investițiile la barajul Runcu sunt subfinanțate. Ele trebuiau să fie finalizate în 2021. În ritmul alocării bugetare din ultimii ani, va fi gata în 2040.

Autostrada Nordului, care ar fi putut scoate județul din izolare, este tot în fază de propunere legislativă. DN 18B a intrat într-o reabilitare „in situ” acum 14 luni. O lucrare care trebuia să dureze 6 luni este la 25% execuție. Inspectoratul de Stat în Construcții a suspendat lucrările. DNA a pornit o anchetă suspectând o fraudă din banii publici.

Complexul Sportiv Național Lascăr Pană avea promise lucrări în acest an de 18 milioane de lei. În realitate, suma nu va ajunge nici la jumătate. Cazul foștilor salariați de la IPEG, nerezolvat! De altfel, aproape toți pensionarii ce au activat în mineritul maramureșean suferă anumite nedreptăți.

Locuitorii Maramureșului VĂD, după trei ani, că Guvernul PSD le-a vândut iluzii. Locuitorii Maramureșului AU ÎNȚELES, după trei ani, că Guvernul PSD nu le reprezintă interesele. Locuitorii Maramureșului ÎȘI DORESC, după trei ani, ca Guvernul PSD să plece de la putere. Eu ÎMI DORESC același lucru ca maramureșenii...Guvernul PSD trebuie să plece de la putere. Ar fi trebuit să plece demult, printr-o demisie de onoare, nu să se agațe de speranța unei nereușite a moțiuni.

Mandatul meu de reprezentare, ca urmare a acestor nerealizări, este de a demite prin vot Guvernul PSD. La fel și mandatul dumneavoastră, domnilor colegi din Maramureș!Vlad Emanuel Duruș (USR)
Vicepreședinte Camera Deputaților

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și