„A fost o nouă zi în care m-am rugat pentru pace și iubire în lume și îi mulțumesc pentru invitație primarului Achim Călin Vasile, pe care îl asigur că mereu voi fi alături de proiectele comunității din Coaș”, a declarat parlamentarul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, la finalul slujbei.

De la Coaș, deputatul Gabriel Zetea a ajuns la cea de-a II-a ediție a ”Zilelor Călineștiului”, onorând astfel invitația lansată de primarul din comuna Călinești, Petru Nemeș. Dacă până recent, în comuna Călinești se organiza doar festivalul ”Învârtita vălenarilor” în localitatea Văleni, actualul primar a dorit să acorde fiecărei comunități pe care o păstorește ocazia de a-și promova valorile și tradițiile locale, astfel că locuitorii din Călinești se bucură, la fel ca cei din Văleni, de o sărbătoare doar a lor. Mai mult, potrivit informațiilor oferite de primarul Petru Nemeș, de anul viitor și locuitorii din satul Cornești vor avea un festival cultural care să le pună în evidență cultura și obiceiurile locale.
Îi multumesc primarului Petru Nemeș pentru invitația de a-i fi și azi alături, așa cum am fost și de Rusalii, la ”Învărtita vălenarilor”, atunci când am participat și la inaugurarea școlii și a noului dispensar uman. Transmit sincere felicitări domnului primar pentru tot ce a realizat în comuna Călinești în ultimii doi ani și îl asigur că în mine va avea mereu un sprijin. Așa cum am promis, rămân în mijlocul maramureșenilor și onorez cu drag fiecare invitație pe care o primesc, fie că este bucuria de a petrece împreună câteva ore de dans și voie bună, fie că mi se cere ajutorul pentru susținerea unor proiecte importante pentru comunitățile locale”, a conchis deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și