„Nu mergem în Parlament cu aceleaşi lozinci. Că vom tăia taxele şi vom mări salariile şi pensiile. Aceste lucruri trebuie analizate. Nu se pot face oricum. Noi avem două proiecte importante, iar viitorii parlamentari ai PMP şi le asumă. Având în vedere resursele limitate de hidrocarburi, am gândit un program vizând panourile fotovoltaice pentru micii consumatori. Legea actuală trebuie modificată, în sensul în care utilizatorii să poată da surplusul de energie electrică în reţeaua operatorului principal. De asemenea, panourile fotovoltaice trebuie oferite gratis proprietarilor de locuinţe.

Iar un alt proiect este legat de agricultură. Trebuie limitate vânzările de terenuri către cumpărătorii veniţi din străinătate, subvenţionaţi micii producători şi create zone de legătură între aceştia din urmă şi marile lanţuri de magazine. Cred că Adrian Todoran este omul potrivit pentru a pune în practică proiectele de care am spus. E un tânăr ambiţios, care are toată susţinerea mea. Este omul pe care în 11 decembrie îl vom vota pentru Camera Deputaţilor. Votăm PMP, poziţia 8 pe buletinul de vot”, a declarat Gheorghe Zoicaş.

„Îi mulţumesc deputatului Gheorghe Zoicaş pentru susţinere şi îl asigur că voi merge în Parlament cu lecţia învăţată. Experienţa sa îmi va fi utilă în ceea ce priveşte modul în care trebuie parcurs lungul drum de la un proiect pus pe hârtie şi până la materializarea sa sub forma unei legi aplicate concret. Vom lucra împreună pentru a face legi bune pentru maramureşenii noştri”, a spus Adrian Todoran, candidatul PMP Maramureş, pentru Camera Deputaţilor.

Candidatul Partidului Mişcarea Populară ocupă poziţia 8 pe buletinul de vot.

A consemnat,
Cătălin MAN.

Advertorial publicat la comanda PMP Maramureș, cod AEP 11160002.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și