”Continui seria întâlnirilor cu primarii social-democrați din Maramureș pentru a afla care este stadiul proiectelor aflate în implementare sau în derulare și pentru a vedea cum putem să îi ajutăm, de la nivel central. În ultima lună am avut atât întâlniri zonale în Maramureșul istoric cât și în zona Codru, Chioar și Lăpuș, iar primarii mi-au prezentat situația dificilă în care se află, precum și faptul că au nevoie stringentă de fonduri pentru a putea demara noi lucrări și a le continua pe cele deja începute. La acest sfârșit de săptămână m-am întâlnit cu primarul din Ardusat, Ciprian Rus, dar și cu viceprimarul PNL Mircea Grigore Mic, fost primar al comunei, având cu toții o discuție serioasă și extrem de aplicată cu privire la proiectele de dezvoltare ale comunității. Am analizat proiectele care pot fi depuse pe PNRR, pe fonduri europene, dar și proiectele demarate și care au nevoie, în continuare, de finanțare pentru a fi finalizate. La Ardusat campania electorală s-a încheiat, iar executivul Primăriei, în colaborare cu Consiliul Local, lucrează în folosul comunității”, a declarat parlamentarul PSD de Maramureș, Gabriel Zetea.

De la Ardusat, deputatul social-democrat a ajuns în Gârdani, unde s-a întâlnit cu primarul PSD Nelu Radu Dragoș și cu viceprimarul Valer Fânățan. ”M-am bucurat să văd că în Gârdani lucrurile merg tot mai bine, iar noua echipă instalată în fruntea Primăriei se preocupă cu adevărat de problemele cetățenilor. Felicit executivul Primăriei Gârdani pentru interesul arătat tuturor proiectelor comunității și pentru profesionalismul cu care înțelege că munca este doar în folosul localnicilor. Pentru că și la Gârdani campania electorală s-a încheiat și acum se muncește cu adevărat”, a precizat deputatul Gabriel Zetea.

Ultimele două întâlniri le-a avut cu primarul PSD Gheorghe Mureșan, din Ariniș și cu social-democratul Aurel Dumuța, primarul comunei Băița de sub Codru. ”M-am bucurat să ajung în Ariniș, aici unde continuitatea este motto-ul de bază. L-am găsit pe primar în mijlocul hârtiilor, preocupat să facă analize și calcule privind proiectele pe care le va putea implementa și în acest an pentru comunitate. Gheorghe Mureșan este un exemplu de profesionalism și dăruire, iar anii mulți pe care îi are deja în spate, acumulați toți la capitolul: experiență în administrație, sunt elocvenți pentru tot ce a reușit să facă în Ariniș. Și pentru tot ce va continua să facă în viitor. În ceea ce privește întâlnirea pe care am avut-o în Băița de sub Codru, știu că aici un singur om este capabil să administreze în cel mai serios mod problemele comunității: Aurel Dumuța, pe care l-am găsit preocupat să pregătească proiectele necesare pentru dezvoltarea comunității și convins că va reuși să acceseze fonduri pe PNRR. Pentru că asta fac oamenii harnici și dedicați: muncesc necontenit pentru cei care i-au învestit cu încrederea lor. Îi felicit pe toți primarii noștri dedicați și le promit să le stau la dispoziție permanent, pentru a reporni împreună Maramureșul”, a conchis Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și