„Veşti bune pentru borşeni. În urma vizitei vicepremierului Gabriel Oprea la Borşa, situaţia DN 18 va fi repusă pe ordinea de zi a Şedinţei de Guvern de miercuri, 9 iulie.

Avem promisiunea că efectivul SMURD Borşa va fi suplimentat cu 8 posturi şi vom primi o autospecială de TIP C dotată cu Terapie Intensivă. O astfel de autospecială este imperios necesară pentru zonă, deoarece Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare este la o distanţă de peste 130 de kilometri iar Cluj Napoca la peste 170 de kilometri.

În colaborare cu Primăria Borşa, va fi dotată şi Jandarmeria Montană cu cele necesare desfăşurării activităţii în cele mai bune condiţii şi va fi mutată într-un sediu nou.

Tot din partea domnului Gabriel Oprea am primit asigurări că vom fi sprijiniţi necondiţionat pentru preluarea terenurilor de la Unitatea Militară. Vom putea astfel să facem investiţii în comunitate pentru crearea de noi locuri de muncă.
Vicepremierul a primit din partea Composesoratului Borşa un material şi a promis că va face verificări privind întârzierile de punere în posesie.

Domnul Oprea s-a întâlnit şi cu primarii din Colegiul 5 care şi-au prezentat proiectele aflate în derulare şi au cerut sprijin pentru ele. Întâlnirea a avut loc la Cabinetul parlamentar. La discuţii au fost prezenţi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea şi primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Gabriel Oprea a plecat din Maramureş cu promisiunea că va reveni”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet