Mandatele de percheziție au fost emise de Judecătoria Sighetu Marmației, iar activitățile s-au desfășurat într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea de infracțiuni silvice.

Activitățile desfășurate ieri, 19 mai, de polițiștii Serviciului de Ordine Publică s-au realizat cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic, Serviciul de Acțiuni Speciale și a celor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare. De asemenea, la activități au participat și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și Direcției Silvice Maramureș.

Cu ocazia perchezițiilor desfășurate ieri au fost ridicate documente și înscrisuri care ar putea conduce la probarea activității infracționale.
De asemenea s-a dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a 150,9 m.c. material lemnos, în valoare de 28.901,5 lei.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, urmând a fi propuse măsuri legale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet