Din primele cercetări, ar fi vorba despre un bărbat dispărut în urmă cu mai mult timp. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea necropsiei.

Din păcate, a devenit un obicei al oamenilor străzii de a se adăposti în clădirile sau vagoanele dezafectate din apropiere. Este al doilea caz petrecut în ultimii ani. În urmă cu trei ani, un om al străzii care obişnuia să doarmă într-un vagon abandonat a decedat după ce şi-a făcut foc pentru a se încălzi, după care a adormit, trupul fiindu-i carbonizat.

"Este vorba despre o persoană necunoscută, care a ajuns în acel canal, din primele estimări, în urmă cu două-trei luni. În acel canal se află robineţii pentru apă. Nu ştim nimic concret, mergem pe toate pistele posibile. Una din variante ar fi şi cea a unui om al străzii care a dispărut de acasă, însă nu ştim mai multe deocamdată. Se fac cercetări", a arătat Ştefan Bora, şeful Biroului Transport Feroviar Maramureş.

"Miercuri dimineaţă, la ora 10.00, poliţiştii de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi telefonic de un angajat al Districtului de Linii nr. 1 din municipiu că, în timp ce se efectuau lucrări de întreţinere a liniei de cale ferată, în incinta Staţiei CFR Sighet, a fost găsită o persoană decedată. La locul indicat s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei şi de la postul de poliţie sesizat. Ei au constatat că persoana decedată se afla în stare avansată de descompunere într-un cămin de alimentare cu apă a locomotivelor cu aburi, dezafectat. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii. Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării cadavrului şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul", au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și