Anchetatorii nu excud nici un omor urmat de sinucidere, dar nici că ar putea fi o dublă crimă. De atunci, poliţiştii şi procurorii de caz fac audieri şi caută probe pentru a putea afla ce s-a întâmplat de fapt în casa groazei. În plus, se aşteaptă şi rezultatele testelor ADN dispuse pe probele ridicate de la locul crimei

Ultima dată când au fost văzuţi, cu trei zile înainte de descoperirea macabră

Casa unde s-a petrecut odioasa crimă aparţinea femeii, Ildiko. Aceasta se despărţise de fostul partener şi avea doi copii, situaţi la casele lor. „Veneau în fiecare duminică să o viziteze, în rest nu venea nimeni la ea, doar Laszlo, cel cu care a fost găsită", povesteşte unul dintre săteni pentru Bihoreanul.

Bărbatul alături de care a fost găsită locuia într-un sat vecin. Ultima dată fusese văzut pe 15 decembrie, când luase o sticlă de pălincă de la un consătean şi a băut întâi cu un vecin, apoi a urcat pe bicicletă şi a pornit spre casa femeii. "Şi-a lăsat bicicleta în faţa porţii, şi după 3 zile era tot acolo", a explicat săteanul.

Soţia înşelată a făcut descoperirea

Îngrijorată că soţul nu mai venit acasă de trei zile, soţia acestuia a plecat în căutarea sa. A ajuns şi la casa lui Ildiko, unde i-a găsit pe cei doi pe jos. "Erau dezbrăcaţi, în pielea goală, cu gâtul tăiat şi multe înţepături. Aşa i-a găsit, după care a sunat la Poliţie", mai spune săteanul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și