Ai nevoie de:
1 punga paste
500g miez de nuca
1 portocala
Praf de scortisoara
Zahar
Miere de albine
1 lingura de margarina

Mod de preparare:

Spala portocala si apoi rade-i coaja intr-o farfuriuta. Intr-un castron pune miezul de nuca macinat, coaja de portocale, putin zahar si scortisoara. Amesteca pana se omogenizeaza. Pune apa la fiert intr-o oala cu putina sare si cateva picaturi de ulei de masline. Cand apa da in clocot adauga pastele. Fierbe-le atat cat scrie pe pachet. Scoate-le, clateste-le sub apa calda, nu rece, si apoi pune-le in farfurie.

Adauga o lingura de margarina si o lingura de miere si amesteca pana cand se topesc peste pastele calde. Adauga apoi amestecul de miez de nuca. Adauga zahar dupa gust.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și