Vecinii susţin că ştiau despre animal că ar fi agresiv şi chiar i-au atras atenţia stăpânului în urmă cu doar câteva zile asupra acestui fapt.

„Era un câine rău şi a dat să sară şi la alţii”, spune unul dintre vecini.

Stăpânul animalului, un tânăr de doar 18 ani, munceşte în Italia şi de acolo l-a achiziţionat şi adus în ţară în urmă cu doar 2 săptămâni, atunci când a venit în vacanţă. Nu l-a înregistrat însă şi la Poliţia din Sighetu Marmaţiei, aşa cum cere legea, deşi este vorba despre o rasă agresivă.

Aseară tânărul a fost găsit de politie, deoarece după tragedie el a dispărut. Acum animalul a fost ridicat de oamenii legii şi cel mai probabil va fi eutanasiat.

Mama micuţului Luca se află la muncă în Anglia şi va reveni acasă la Sighetu Marmaţiei în cursul zilei de azi. Răpusă de durere, femeia a postat un mesaj pe pagina de Facebook:

„Acum 4 ani si jumatate chiar de 8 martie Dumnezeu a vrut ca tu sa vii pe lume si sa ma faci cea mai fericita femeie de pe pamant. Dar ieri….a fost ceea mai nefericita deoarece tot ce aveam mai scump si mai de pret pe lume copil frumos ai plecat mult prea devreme din viata mea si a tatalui tau. Un simplu zambet de-al tau ma facea sa uit orice problema aveam si sa imi dau seama ca esti cel mai frumos lucru din viata mea.Te iubesc si o sa te iubesc toata viata mea sper doar ca acolo unde esti sa fii fericit si sa ma ajuti sa pot sa trec peste tot„, a scris mama îndurerată conform jurnaldinromania.ro.

Sute de persoane i-au transmis mesaje de susţinere mamei dar şi familiei greu încercate.

Băieţelul de numai patru ani se juca în curtea casei, în cursul după-amiezei de luni, 21 august. Din senin, câinele unchiului său, un animal din rasa Amstaff, a sărit la el şi l-a atacat.

Strigătele disperate ale vecinilor şi ale bunicii nu l-au făcut pe câine să-i dea drumul. Acesta i-a secţionat efectiv traheea şi laringele copilului.

Echipajul de medici venit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul copilului deoarece rănile suferite erau incompatibile cu viaţa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și