Zece autovehicule - opt autoturisme şi două TIR-uri - au fost implicate, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe autostrada A1, două persoane fiind rănite şi preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă şi SMURD.

Conform datelor furnizate de către reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, accidentul s-a produs la kilometrul 52 al autostrăzii A1, pe sensul de mers Bucureşti - Piteşti.

Zece autovehicule, între care opt autoturisme şi două TIR-uri, s-au ciocnit în lanţ, în urma accidentului două persoane fiind rănite. Una dintre victime a fost preluată de o ambulanţă SMURD, cea de-a doua fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, pentru a fi transportate la spital.

Tot sâmbătă, aproximativ 20 de autovehicule s-au ciocnit pe firul 2 al autostrăzii A2, între Constanţa şi Bucureşti, din cauza viscolului, în accident o persoană fiind rănită şi rămânând încarcerată în maşină, echipaje ale ISU şi Ambulanţei intervenind la faţa locului.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, plt. maj. Ovidiu Tătăranu, accidentul s-a produs pe autostrada A2, pe calea 2 a autostrăzii, între Constanţa şi Bucureşti, la kilometrul 60, în dreptul localităţii Lehliu Gară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și