Diana Şoşoacă susţine că vaccinul anti-Covid cauzează sterilitate şi avorturi, „îl scoate pe Dumnezeu din noi” şi duce la naşterea de pseudooameni, dacă bebeluşii au părinţii vaccinaţi.

”Este foarte clar că există efecte adverse care duc inclusiv la moarte și, până când nu se va termina acest experiment, în decembrie 2023, voi milita contra vaccinării. Vă solicit tuturor să nu vă vaccinați atât timp cât nimeni nu despăgubește pe nimeni! În caz de deces, despăgubiți familia decedatului cu 5 milioane de euro!

Mulți cercetători spun că afectează genomul uman, ceea ce înseamnă că-l înlocuiește pe Dumnezeu și modifică structura ADN-ului, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi oameni! Copiii care sunt făcuți de persoane vaccinate oare vor suporta aceeași transformare genetică? Vor mai fi oameni normali ca noi sau vor fi niște pseudooameni, o altă specie?

Diana Şoşoacă: „75% dintre femeile care au avut efecte adverse au suferit avorturi”

Din totalul femeilor care au suferit efecte adverse, peste 75% din ele au suferit avorturi, cele care erau gravide, iar celelalte sunt sterile ca urmare a vaccinării. Mă întreb câte femei vor mai putea procrea în viitor… Rog copiii din România, rog adolescenții să nu se ducă la vaccinare!”, a declarat Șoșoacă în cadrul unui interviu online cu Adriana Băhmuțeanu. citat de Stiripesurse.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet