Asta pentru că „la data de 15 mai 2021 contractul 1424 din 6.07.2020 pe care îl avem încheiat cu SC ECO BIHOR SRL din Oradea în vederea depozitării prin eliminare finală a deșeurilor municipale încetează prin ajungere la termen”. Trebuie spus că această notificare a ajuns și la Consiliul Județean și Prefectura Maramureș.

„Menționăm că societatea SC ECO BIHOR SRL ne-a pus în vedere faptul că nu se dorește prelungirea contractului. În urma notificării tuturor factorilor decizionali și responsabili pentru gestionarea deșeurilor din județ, nu s-a identificat o soluție viabilă de eliminare a deșeurilor municipale colectate după data de 15 mai din UAT-ul dumneavoastră. Astfel, pentru a vă putea presta în continuare serviciul de salubrizare, este necesar să ne indicați o modalitate de eliminare finală a deșeurilor. În lipsa identificării de către dumneavoastră a unei locații autorizate pentru eliminarea finală a deșeurilor prin prezenta notificare vă informă că datorită lipsei unei soluții de depozitare finale sau temporare societatea noastră va suspenda implizit și activitatea de colectare și transport a deșeurilor municipale din UAT-ul dumneavoastră din data de 16 mai până la găsirea unei soluții”, se arată în respectiva informare.

Au primit această notificare primăriile Giulești, Bistra, Dragomirești, Ieud, Leordina, Moisei, Petrova, Poienile de sub Munte, Poienile Izei, Repedea, Rozavlea, Ruscova, Săcel, Săliștea de Sus, Șieu, Strâmtura, Sighetu Marmației și Vișeu de Jos.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet