Este vorba despre Amara Tour, o agenție Tour Operatoare cu sediul în Cluj-Napoca, prezentă pe piața românească din anul 2017, care operează curse directe în regim charter către trei destinații: Tunisia, Egipt și Turcia, în parteneriat cu companii aeriene renumite.

Zborurile către Hurghada, Egipt, vor începe din Baia Mare în data de 10 iunie 2020 și vor fi operate până în 30 septembrie 2020, cu aeronave Boeing 734, de 165 de locuri, având frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare zi de miercuri. Tarifele pentru hotelurile de 4* încep de la 399 euro/ persoană, iar pentru cele de 5* de la 450 euro/persoană, stațiunile din Egipt fiind potrivite atât pentru familiile cu copii, cât și pentru tineri și iubitori de snorkeling. Reprezentanții Amara Tour au menționat că au în vedere și posibilitatea de a prelungi perioada de operare, în cazul în care vor exista solicitări în acest sens.

Directorul Aeroportului Internațional "Maramureș", Dorin Buda, a subliniat că, dincolo de toate zvonurile privind funcționalitatea Aeroportului, acesta nu se confruntă cu niciun fel de restricție de operare, devenind atractiv pentru tot mai mulți touroperatori. „Din luna aprilie 2019 am reluat zborurile comerciale, am reușit să facem și alte proceduri de aterizare și decolare, astfel încât nu mai avem niciun fel de restricții de operare, indiferent de condițiile meteo”, a declarat Dorin Buda, directorul Aeroportului Internațional "Maramureș".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet