Pentru că nu a mai suportat abuzurile propriului tată, minora de 13 ani a sunat disperată la 112. Fata a povestit că este abuzată de luni de zile de cel care ar fi trebuit să aibă grijă de ea.
Pentru a scapă de ororile la care era supusă, copila a dorit să cumpere mai multe medicamente cu gândul de a simula o tentativă de sinucidere. Fata nu a reuşit însă să ia pastilele aşa că a luat legătura cu autorităţile.

Bărbatul de 31 de ani a fost reţinut imediat de poliţişti iar judecătorii au emis un mandat de arestare pe numele acestuia.

Totul a început în urmă cu câteva luni bune, când mama fetiţei a plecat la muncă în străinătate. Copila de 13 ani s-a plâns că tatăl ei a încercat să o batjocorească. Mama s-a întors imediat în ţara doar că bărbatul a susţinut că fata minte. Tentativa nu a putut fi demonstrată deoarece la examinarea medico legală s-a stabilit că minora este virgină.

Convinsă că fiica ei a fabulat, femeia a plecat din nou din ţară şi şi-a lăsat copila în grija soţului. Atunci s-a dezlănţuit iadul pentru minora care susţine că a fost violată în repetate rânduri de părintele ei. Ororile se petreceau chiar sub privirile unei alte copile de nouă ani, sora mamei fetei, practic mătuşa victimei. Copila de 13 ani a mărturisit că tătal o ameninţa că o ucide dacă va mai încerca să spună cuiva ce s-a întâmplat.

De altfel, bărbatul a încercat din nou să spună că fiica lui minte. De data aceasta însă, expertiza medico-legală a confirmt faptul că minora a fost abuzată. Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a deschis o anchetă în acest caz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și