Conform surselor noastre după confirmare directorul a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase Baia Mare, unde se află și astăzi, notează vasiledale.ro

Am întrebat oficial ce ni se poate spune despre acest caz. Tăcere totală! ”Noi nu primim numele și prenumele persoanelor confirmate sau pozitivate, adresa sau domiciliu deoarece este vorba despre protecția datelor cu caracter personal”.

Am înțeles asta dar ce nu înțelegem noi este de ce nu se comunică public dacă o persoană vaccinată are o reacție adversă. Sau dacă a fost confirmat pozitiv după administrarea vaccinului. Așa este normal și așa se procedează în toate țările din lumea asta. E drept, mai puțin probabil prin Coreea de Nord. Inclusiv cei care produc vaccinul trebuie să știe dacă o persoană vaccinată a fost confirmată ulterior pozitiv. Și mai ales trebuie să știe la câte zile după vaccinare s-a întâmplat lucrul acesta.

În ”România Normală” a lui Rareș Pop, cunoscut și drept ”Dumnezeul Maramureșului” totul este băgat sub preș, în speranța că nimeni nu va auzi sau vedea nimic, că niciun jurnalist nu va afla și nu va scrie vreodată despre asta. Ghinion…. oamenii vorbesc, chiar dacă doar în șoaptă și pe la colțuri.

Și datorită vouă, așa ziselor ”autorități” (apropo așa se numesc în Coreea de Nord – într-o țară civilizată sunt INSTITUȚII care sunt în slujba cetățeanului) teoriile conspirațiilor vor înflori mai ceva ca, vorba aia, ”ciupercile după ploaie”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și