Sursele noastre arată că motivul principal care a stat la baza acestei decizii a fost lipsa de implicare a Directorului Alexandru Orors în a atrage fințările necesare pentru funcționarea Spitalului la parametri normali.

Din păcate, dr. Godja nu a putut fi contactat pentru a prezenta un punct de vedere. De asemenea nici directorul Spitalului, Alexandru Oros, nu a putut fi contactat.

Problemele care au stat la baza deciziei domnului dr. Godja Ovidiu Petru de a-și da demisia sunt mai vechi în Spital, cei mai mulți medici arătându-și indignarea că la cârma Spitalului se află o persoană numită politic de către primarul municipiului Ovidiu Nemeș. Este vorba de domnul Alexandru Oros care a fost parașutat la conducerea unității sanitare, fără a avea calitățile necesare.

Lupta politică pentru a pune mâna pe Spital a culminat cu numirea în diverse funcții de conducere a unor membri PNL, care primesc salarii de mii de lei / lună ca răsplată pentru loialitatea față de Primar, arată sursele noastre. Săptămâna trecută Ovidiu Nemeș a declarat într-o emisiune televizată că nu este mulțumit de coordonarea activității medicale din Spital. Cel mai probabil acesta a încercat să îi forțeze mâna doctorului Godja pentru a-și da demisia din funcție.

Aceleași surse din interiorul Spitalului au arătat că situația este foarte tensionată, Spitalul fiind acum practic fără niciun fel de conducere.

Citește și

Comentarii