Directorul Operei Române de la Cluj a susținut că Paula Rad, soprana care a uimit juriul la concursul de talente, nu a venit la nicio audiție din ultimii doi ani.

Paula Rad a cucerit publicul cu piesa „O mio babbino caro” de Giacomo Puccini. Este una accesibilă pentru cei care vor o carieră pe marile scene ale lumii, a spus Florin Estefan, conform Libertatea.

„Aria, pe care a cântat-o, o cântă toate fetele care dau admitere la Conservator. E una dintre cele mai simple arii care pot fi abordate de o tânără cântăreață”, a explicat Estefan, care la 33 de ani a devenit cel mai tânăr director din istoria Operei din Cluj. „Pot zice că are calități, are o voce interesantă, dar, la nivelul la care e, maximum într-un cor, într-o instituție care are posturi și are nevoie de soprană”, a menționat Florin Estefan.

Directorul Operei a precizat că are nevoie de 80 de posturi, însă Ministerul Culturii nu i-a oferit o suplimentare a bugetului: „Cu toată bunăvoința, am toată disponibilitatea (…) Îi dau o șansă, să facă o cerere oficială că vrea o audiție. Îi fac o comisie de specialiști și cu dragă inimă o ascultăm în vederea unei colaborări pentru că nu am posturi”, a afirmat Florin Estefan.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet