Oare ce așteaptă autoritățile locale? De ce nu s-au putut face reparații și în zona pietonală a podului? Recent, un incident grav derulat la podul cu cabluri de peste râul Iza, în zona Grădina Morii, a demonstrat ce se poate întâmpla dacă se dă dovadă de neimplicare și totală nepăsare.

„Trec adesea peste pod în Ucraina pentru cumpărături. Nici nu am curajul să merg în zona destinată pietonilor și merg pe unde trec mașinile. A fost un caz când o femeie era să cadă, piciorul fiindu-i prins într-o scândură putrezită”, a spus Maria Pop.

„Cred că se pod găsi bani pentru a se schimba scândurile putrezite. Doamne ferește să cadă cineva!”, a spus Vasile Dunca.

„În timp ce în alte țări, în decurs de câteva săptămâni se construiesc autostrăzi, în Sighet, viceprimarul orașului, Ibolya Beres, a anunțat recent că doar în anul 2019 se vor efectua reparațiile la puntea suspendată de la „Grădina Morii” peste râul Iza. Oare calea rulantă pietonală a podului istoric peste râul Tisa se va efectua doar în 20-20? Rămâne de văzut!”, a declarat pentru Sighet 247 consilierul local Nicolae Iuga.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet