În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate de către poliţiştii prezenţi la faţa locului s-a constat că, şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Jibou înspre Baia Mare, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism ce se afla parcat regulamentar în afara părţii carosabile.

Şoferul, un tânăr de 30 de ani domiciliat în Ulmeni, mirosea a alcool, însă a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. El a fost condus la Centrul de permanenţă medicală din Fărcaşa dar a refuzat din nou să i se recolteze mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările poliţiştilor continuă.

O altă infracţiune rutieră a fost constatată ieri, în jurul orei 21.30, de către poliţiştii din Ardusat.

Aceştia, în timp ce efectuau supravegherea şi controlul traficului
rutier pe raza de competenţă, au depistat un bărbat de 43 de ani din satul Borleşti, comuna Pomi, care conducea un autovehicul pe DJ 193, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii l-au condus pe şoferul aflat în stare de ebrietate la Centrul de permanenţă medicală din Fărcaşa, pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă iar la finalizarea lor se vor propune măsurile legale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și