Astfel, cetatenii isi vor putea spune problemele marti si joi, cand vor avea loc audientele, urmand a se intalni cu un reprezentant al celor doi europarlamentari.

“Credem ca putem sa reprezentam mai bine interesele acestei zone. In cadrul cabinetului va exista un program de audiente si asteptam cat mai multi cetateni sa vina catre noi si sa rezolvam cat mai multe probleme.

Pe 24 aprilie vom deschide la Bruxelles o delegatie regionala a Transilvaniei si acest lucru se va desfasura intr-un eveniment foarte amplu, in care vom invita toate judetele din Transilvania sa vina sa-si prezinte traditiile, oferta culturala, prioritatile economice”, a spus Victor Negrescu.

“Am avut impreuna cu Victor ideea aceasta de a reprezenta cat mai bine interesele cetatenilor din nord-vest prin deschiderea de cabinete europarlamentare in aceasta zona.

Vreau ca impreuna cu organizatia de tineret din Maramures sa avem o dezbatere pe tema antreprenoriatului, ca sa ducem in Parlamentul European cat mai multe idei ale tinerilor din zona noastra de nord-vest”, a punctat Emilian Pavel.

Cei doi vor deschide astfel de cabinete si in celelalte judetele din nord-vestul tarii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și