La ora 16.15, un bărbat de 67 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pătruns pe bulevardul Independenţei fără a se asigura corespunzător şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 30 de ani. Autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a acroşat o altă maşină care se afla staţionată în coloană, aşteptând să pătrundă pe bulevardul Independenţei.
În urma impactului, bărbatul de 67 de ani a fost transportat la spital şi a rămas internat.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi nu se flau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alte două evenimente rutiere produse pe raza municipiilor Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei au fost cauzate de neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi traversarea neregulamentară.

Un bărbat de 40 de ani din Baia Sprie, care se deplasa cu un autoturism pe bulevardul Unirii din Baia Mare, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat un pieton care se afla în traversarea regulamentară a drumului.
În urma impactului, pietonul, în vârstă de 27 de ani, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La Sighetu Marmaţiei, o femeie care a traversat strada Făget în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de o arădeancă de 22 de ani. Victima a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat că tânăra de la volan nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice iar femeia accidentată avea o concentraţie mare de alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor propune măsuri.

Citește și

loading...