În jurul orei 17.40, un băimărean de 47 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare, a surprins şi accidentat o femeie angajată în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

În urma impactului, victima a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde a beneficiat de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

La ora 18.05, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 că pe DC32, în localitatea Fânaţe, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

O tânără de 26 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus pe raza localităţii Fânaţe de un bărbat domiciliat în Cerneşti.

Impactul s-a soldat cu rănirea tinerei, care a fost transportată la spital unde a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul atilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Atât şoferului cât şi victimei le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările.

Tatuaje Sighet

Citește și

loading...