Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 33 de ani, domiciliat în Sighetu Marmaţiei, a condus un autoturism dinspre strada Electrolizei înspre strada Industriei. Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui drum acoperit cu zăpadă, conducătorul auto a pierdut controlul maşinii, a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stâlp al reţelei electrice.

În urma impactului, un bărbat de 45 de ani şi o femeie de 63 de ani din Sighetu Marmaţiei, ambii pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotesc poliţiştii au constatat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt eveniment rutier a avut loc ieri pe DE 58, în localitatea Săbişa.
Un bărbat din satul Mesteacăn, comuna Valea Chioarului, a condus un autotractor spre Satu Mare. Nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa în faţa sa, pe care l-a proiectat pe celălalt sens de mers. După impact, autotractorul a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului şi s-a răsturnat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui băimărean de 26 de ani, pasager în cabina autotractorului, care a fost transportat la spital, unde a rămas internat.
Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Cercetările continuă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și