La fața locului, a fost identificat autoturismul care se afla în șanțul de pe marginea D.J. 182B, fiind avariat în partea din față.

Persoana vătămată a relatat faptul că a lăsat autoturismul cu cheile în contact în curtea unui imobil din Satu Nou de Jos, iar ulterior și-a găsit autoturismul avariat în șantul de pe marginea D.J. 182B, din apropierea terenului de fotbal, fără a cunoaște împrejurările cum acesta a ajuns în acel loc sau cine a condus autoturismul.

În urma activitatilor informativ operative întreprinse de către polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea furtului ca fiind doi bărbați de 21 respectiv 29 de ani din Baia Mare și Zalău.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 21 de ani din Baia Mare, ar fi condus autoturismul în cauză pe D.J. 182B și apoi pe strada Școlii din Satu Nou de Jos, fără să dețină permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar la intersecția cu strada Narciselor nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a întrat în coliziune cu un indicator rutier aflat în sensul giratoriu din intersecția celor două străzi, avariind autoturismul.

De asemenea, și bărbatul de 29 de ani din Zalău, ar fi condus autoturismul, iar la intersectia D.J. 182 B cu strada Arenei au abandonat autoturismul.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosintă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și