Bărbatul, care i-a auzit pe cei doi în timp ce se întrebau dacă au reușit "să ia ceva", a tras în direcția mașinii lor pentru că aceștia au refuzat să oprească când le-a cerut acest lucru. Niciunul dintre cei doi adolescenți nu a fost rănit.

Poliția din statul Florida a folosit prilejul pentru transmite tinerilor și părinților lor câteva reguli privind practicarea în siguranță a acestui joc. Polițiștii au indicat că au primit solicitarea de la părinții unuia dintre adolescenți. Tinerii nu au realizat în prima fază că se trage asupra lor, ci au crezut că proprietarul vrea doar să îi sperie.

Polițiștii au sfătuit tinerii ca atunci când joacă Pokemon Go să nu intre pe proprietăți private, să nu conducă mașini sau să se dea cu skateboardul. De asemenea, să fie atenți ce alte aplicații mobile instalează pentru că acestea pot accesa datele personale ale utilizatorului telefonului respectiv sub pretinsa îmbunătățire a experienței de a juca Pokemon Go.

Potrivit SimilarWeb, utilizatorii de smartphone petrec acum mai mult timp jucându-se Pokemon Go decât pe rețelele de socializare Snapchat și Instagram sau pe serviciul de mesagerie mobilă WhatsApp.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet