Azi dimineață, în jurul orei 01.30, s-a prezentat în PTF Petea, jud. Satu Mare, pe sensul de intrare în țară, în vederea efectuării formalităților de frontieră, cetățeanul român F. I., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În urma verificărilor specifice, s-a stabilit faptul că pe numele acestuia a fost emis, de către autoritățile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Astfel, bărbatul avea de executat o pedeapsă de un an de închisoare, pentru infracțiuni la regimul circulației.

Tot în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat, în data de 18 august a.c., pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un alt cetățean român, și anume N. A., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în județul Galați.

La verificări, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare. Astfel, tânărul avea de ispășit o pedeapsă de 6 luni de închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Drept urmare, persoanele în cauză a fost predate unor echipaje din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet