Doamna Mănăilă Florentina, în vârstă de 61 de ani, era psiholog școlar în cadrul Colegiului Național Pedagogic „Regele Ferdinand” din Sighet, fiind o persoană optimistă și veșnic cu zâmbetul pe buze, știind întotdeauna să spună o vorbă bună colegilor și elevilor, fiind iubită de către aceștia.

Toți prietenii, colegii profesori și elevii regretă nespus pierderea suferită și adresează numeroase mesaje de condoleanțe pe rețeaua de socializare Facebook.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

ACTUALIZARE: Punct de vedere al familiei d-nei Mănăilă Florentina.

Pe adresa redacției am primit un mesaj din partea familiei d-nei psiholog Mănăilă Florentina, mesaj pe care îl redăm mai jos:

„Având în vedere cele expuse în articolul de față, facem următoarele precizări: trei buletine de analize medicale și un certificat medical constatator al decesului atestă faptul că mama mea nu `a fost răpusă de COVID-19`, așa cum ați scris în titlul articolului dvs. Dar se pare că astăzi nu mai există pneumonia, însoțită de alte probleme medicale vechi. În zilele noastre, totul e COVID, să vuiască masele... Aceleași surse care v-au informat pe dvs. au eliberat documentele medicale despre care eu amintesc mai sus. Unde e adevarul?...Nicăieri și pretutindeni...”.

Familiei d-nei Mănăilă Florentina susține că nu COVID-19 a fost cauza decesului, așa cum precizează sursele medicale, ci o pneumonie severă coroborată cu alte afecțiuni medicale mai vechi.

Sighet 247 își cere scuze familiei dacă prin acest articol au fost cauzate anumite neplăceri, intenția articolului a fost strict să cinstească memoria d-nei psiholog Mănăilă Florentina, plecată prea curând dintre noi.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și