Se cunoştea cu „Moartea”. Îi cunoştea bine toate „modurile de operare” căci de 15 ani investiga cazuri de moarte suspectă, cadavru cu identitate necunoscută, sinucidere, omor etc. Cu toate acestea, Ea nu s-a sfiit să-l ia prin surprindere, pe nepregătite, fără vreun avertisment şi mult prea devreme, aducând multă suferinţă în inimile celor care l-au cunoscut.

În urma acestui OM ales rămâne familia, cei pentru a căror grijă s-a frământat mereu, iubindu-i nespus şi cărora le-a transmis libertatea spiritului, bucuria de a trăi, valorile în care credea şi numele său; rămân şi prietenii îndureraţi care vor preţui amintirile dragi şi vor încerca mereu peste timp să îl poarte alături; totodată, rămân să vorbească pentru poliţistul Cristian Vigh, împlinirile şi realizările sale, locul pe care merituos îl ocupă în istoria I.P.J. Maramureş şi a Poliţiei Române.

Colegul nostru, în vârstă de 52 de ani, confruntat cu probleme de sănătate, a suferit recent o intervenţie chirurgicală şi, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, a încetat azi din viaţă.

Colectivul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş este alături de familia îndurerată căreia îi transmite sincere condoleanţe şi putere de a trece peste această grea încercare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și