Șoferul s-a răsturnat cu mașina pe DJ 173, care leagă Colibița de Mureșenii Bârgăului, și a încercat să ascundă evenimentul de autorități.

În autoturism se aflau și doi copii, de 8 și 9 ani, care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre copii era fiul bărbatului. Ca să ascundă accidentul, bărbatul a declarat că băieții s-ar fi lovit cu bicicleta.

„Ieri după-masă, în jurul orei 19.30, a fost sesizat prin 112 faptul că doi copii, de 8 și 9 ani, din Tureac s-ar fi lovit cu bicicleta. La fața locului, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier au constatat faptul că cei doi ar fi fost pasageri într-un autoturism care s-a răsturnat în localitatea Mureșenii Bârgăului”, spune Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, potrivit gazetadebistrita.ro.

Accidentul a avut loc în aceeași zi, în jurul orei 18.30, iar șoferul nu a anunțat autoritățile.

Șoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Mureșenii Bârgăului, tatăl unuia dintre copii. Maşina condusă de el a fost găsită răsturnată într-o râpă adâncă de aproximativ şapte metri și a fost avariată aproape în totalitate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet