Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelantul și autovehicul în cauză, care se afla în afara părții carosabile, respectiv într-o vale și prezenta avarii. Din cele relatate de bărbatul de 37 de ani a reieșit faptul că, în jurul orei 18.00, a fost anunțat de soția acestuia despre faptul că, în timp ce trecuse pe drumul comunal denumit Drumul Pietrei din Sat Șugatag, a observat autovehiculul lor în vale, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără să discute cu aceasta.

Persoana bănuită de comiterea faptelor a fost identificat ca fiind un tânăr de 19 ani din Hărnicești. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,93 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar, ulterior, acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge. De asemenea, tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și