Dosarele conțin câteva radiografii ale feței vedetei și rapoarte medicale cu detalii despre operațiile pe care le-a făcut.

"Zvonurile despre operațiile de chirurgie estetică suferite de Marilyn Monroe continuă să fascineze publicul" și rămân înconjurate de "mister", arată Julien`s într-un comunicat.

Dosarele "aduc clarificări asupra procedurilor și dau noi amănunte despre operațiile care trebuia să o transforme (pe Marilyn Monroe) într-o perioadă în care chirurgia estetică nu era o practică obișnuită", adaugă casa de licitații.

În dosare se arată că Marilyn Monroe și-a modificat bărbia și extremitatea nasului în 1950, când avea 24 de ani, dar și că a avut o sarcină extrauterină, în 1957, la New York. Ultimul raport este datat 7 iunie 1962, cu două luni înainte de moartea actriței. Este vorba despre o căzătură acasă, în urma căreia i s-a umflat și fracturat ușor nasul.

Licitația va avea loc pe 10 noiembrie, în cadrul unei vânzări de obiecte personale și amintiri rămase de la staruri hollywoodiene, încheie AFP.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet