Un băimărean de 40 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe strada Mărgeanului, a intenţionat să vireze la stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar pe Bulevardul Bucureşti.
În urma impactului, mopedistul, un tânăr de 24 de ani, şi o pasageră de pe motocicletă de 25 de ani au suferit leziuni corporale. Ei au primit îngrijiri medicale, dar nu au necesitat internarea.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.


Neadaptarea vitezei în curbă a fost cauza unui eveniment rutier produs ieri, pe raza localităţii Valea Chioarului.

Ieri după-masă, la ora 15.40, un băimărean de 46 de ani se deplasa cu o autoutilitară pe DN1C. Ajuns în localitatea Valea Chioarului, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în decor.
În urma impactului, un pasager în vârstă de 31 de ani din Recea a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Zalău, unde a beneficiat de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și