Un cetăţean sârb, care se deplasa cu un autoturism între localităţile Budeşti – Călineşti, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga şi a părăsit partea carosabilă, întrând în coliziune cu mai mulţi arbori de pe malul râului Cosău.

În urma impactului, conducătorul auto şi trei pasageri, cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani, au fost răniţi. Ei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Baia Mare unde au rămas internaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Lui i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Duminică, 16 august a.c., pe DN 18, în comuna Petrova, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei conducătoare auto şi a unui pasager.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că o tânără de 20 de ani, domiciliată în comuna Leordina, se deplasa cu un autoturism pe DN 18.

Într-o curbă deosebit de periculoasă, tânăra a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă prin dreapta şi a intrat în coliziune cu capătul unui podeţ.

În urma impactului, conducătoarea auto şi un pasager în vârstă de 25 de ani au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarei auto i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și