* Ieri, 11 ianuarie a.c., în jurul orei 17.20, s-a prezentat în P.T.F. Siret, cetăţeanul ucrainean K. Illia, în vârstă de 44 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

La efectuarea controlului, poliţiştii de frontieră au făcut verificări în baza de date, ocazie cu care au constatat că microbuzul figurează ca fiind furat din Portugalia, alerta fiind introdusă de autorităţile portugheze din data de 21.09.2013

* Câteva ore mai târziu, s-a prezentat tot în P.T.F. Siret, cetăţeanul român G. Arcadii, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Bucureşti, ce conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.

La control, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Belgia, din luna decembrie 2015.

Drept urmare, cele două maşini în valoare de 45.000 lei, respectiv 13.500 lei au fost indisponibilizate la sediul S.P.F. Siret, până la finalizarea cercetărilor.

Cei doi conducători auto sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet