Duminică, 23 octombrie, pompierii sigheteni au fost solicitați să lichideze un incendiu izbucnit în camera unui imobil din Sat Șugatag. În urma incendiului au ars acoperișul de lemn, circa 8 metri pătrați de grinzi corni de lemn, 12 metri liniari de perete din lemn si circa 300 kilograme de porumb. Incendiul a fost lichidat în cooperare cu serviciul voluntar din Ocna Șugatag.

Tot duminică, la Suciu de Sus a izbucnit un incendiu la acoperișul unei case. La locul intervenției s-au deplasat pompierii Pichetului Târgu Lăpuș. “Flăcările au distrus circa 60 de metri pătrați din acoperișul de lemn al casei, 4 metri pătrați dintr-un adăpost de animale și 3 metri pătrați de perete din lemn. Pentru lichidarea incendiului au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din localitate”, au arătat reprezentanţii ISU Maramureş.

Personalul SMURD Maramureș a intervenit la 73 de urgențe medicale, după cum urmează: SMURD Baia Mare 29, Fărcașa 14, Sighet 5, Vișeu de Sus 4, Borșa 4, Bogdan Vodă 4 și Cavnic 3 cazuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și