Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un ansamblu format dintr-un tractor agricol care tracta o căruță, condus de către un bărbat de 36 de ani din oraș, dinspre Ariniș înspre Ulmeni, în timp ce efectua manevra de viraj la stânga a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat de 50 de ani din Ulmeni, care a efectuat manevra de depășire a tractorului pe un segment de drum prevăzut cu marcaj longitudinal continuu.

În momentul producerii accidentului rutier, în autoutilitară, în calitate de pasager pe scaunul din dreapta față se afla un bărbat de 37 de ani.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 36 de ani și a pasagerului din autoutilitară, care au fost transportați de către un echipaj S.M.U.R.D. și un echipaj S.A.J. la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul tractorului agricol, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool în sânge.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 36 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și