Dl. dr. Opriș-Brișcan Sorin, medic diabetolog în cadrul Spitalului mun. Sighetu Marmației, este ocupantul locului 3 pentru Consiliul local Sighetu Marmației din partea Pro România.
„Sunt îngrijorat de cum decurg lucrurile în Spitalul municipal Sighet. Din păcate, lucrurile nu funcționează așa cum ar trebui. În calitate de medic mă ocup de îngrijirea și tratarea a mii de pacienți diabetici, însă există multe lipsuri la nivel de spital. Din calitatea mea de viitor consilier local mă voi implica în a reorganiza spitalul, plecând de la o nouă prioritate: PACIENTUL PE PRIMUL LOC. Doar din calitatea de consilier local voi putea realiza acest lucru”, a declarat dr. Opriș-Brișcan Sorin.

„Vă chem alături de noi să putem pune în aplicare CONTRACTUL CU SIGHETENII! Votăm echipa Pro România pentru Consiliul local Sighet! ” este îndemnul la VOT pentru sigheteni din partea candidatului pentru funcția de Primar, Nicolae Iuga.Acest material a fost comandat de partidul Pro România filiala Maramureș și realizat de Zapca Daniel Înt. Ind., cod unic de identificare: 21200010.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și