La fața locului au intervenit de urgență polițiștii din oraș și personalul medical, care a constatat decesul uneia dintre cele două persoane, un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

De asemenea, la fața locului se afla o femeie de 36 de ani care prezenta leziuni corporale. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

S-a constituit echipă complexă de cercetare care, sub coordonarea procurorului, efectuează activități specifice pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

ACTUALIZARE

Din ce se vorbește prin Dragomirești bărbatul și-ar fi tăiat gâtul după ce i-a provocat mai multe răni femeii. Victima de sex feminin a fost transportată la centrul de Permanență din oraș de către un tânăr care ar fi văzut-o pe femeie taiată la mâini și abdomen, scrie axanews.ro

“Așa ceva nu s-a întâmplat în Dragomirești de ani de zile. Eu îl cunosc pe băiat, nu este agresiv și chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat. Lumea e șocată aici și nu își explică ce s-a întâmplat. Acum e poliția aici și se fac cercetări la fața locului”, a declarat pentru Axanews.ro secretarul Primăriei Dragomirești, Gavriș Ardelean.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet