Atacul sângeros are loc în faţa magazinului din Dragomirești, unde femeia de 36 de ani lucrează ca vânzătoare. Numai prezenţa de spirit a şoferului acestei dube o salvează de la moarte.

Omul opreşte în dreptul magazinului. Pe imagini se vede cum fiul lui deschide portiera şi îl blochează pe agresor. Tânărul de 19 ani, ajutat de tatăl lui, o trage pe femeie în dubă şi pleacă.

La întreaga scenă a asistat şi fiul mai mic al şoferului. Băiatul este încă în stare de şoc.

Mitică Ardelean, martor: Am încercat să evit impactul, m-am băgat cu maşina cât mai în dreapta, să-l pot bloca pe el. Copilul mare l-a împins cu uşa şi l-a îndepărat.

Agresorul s-a întors recent din străinătate şi a stat în izolare la domiciliu. După ce perioada de 14 zile a expirat, a mers s-o vadă pe femeie, înarmat cu un cuţit.

Localnicii spun că ar fi avut o relaţie cu victima, căsătorită şi cu doi copii acasă. Acesta i-ar fi cerut femeii să-şi lase familia şi să plece cu el din ţară. A aşteptat-o să iasă din magazin şi atunci între ei a izbucnit o ceartă. Bărbatul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

Un martor susține că "el a fost la magazin, acolo sub umbrelă, acolo a fost el. De dimineaţă, doar acolo a stat".

Victima a fost dusă de salvatorii ei la centrul medical din localitate, apoi a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei. Are mai multe răni pe corp, dar, din fericire, niciuna nu îi pune viaţa în pericol. Agresorul s-a sinucis în locul în care a vrut s-o omoare.

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: La faţa locului au intervenit de urgenţă poliţiştii din oraş şi personalul medical, care a constatat decesul uneia dintre cele două persoane, un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut totul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet