Dl. Beres Istvan Laszlo a arătat că nu i se pare corect ce afirmă candidatul Iuga Nicolae, în sensul că spune ce va face și că de fapt ar fi trebuit să spună ce ar dori să facă, adică să promită. După această afirmație, dl. Beres istvan Laszlo a mai afirmat că la Sighet trebuie aduse fonduri europene, motiv pentru care îndrumă electoratul să voteze UDMR la alegerile locale.

„Mă întreb, cum poate promite domnul Beres Istvan Laszlo la Sighet că se vor aduce fonduri europene de către echipa UDMR la Consiliul local, în condițiile în care lista este deschisă de către d-na Beres Ildiko Ibolya, cea care a deținut timp de patru ani funcția de viceprimar. De ce nu a atras fonduri europene din calitatea de viceprimar d-na Beres? Va aduce de acum încolo?

Îl rog pe domnul Beres Istvan Laszlo să nu ne spună cum ar trebui să derulăm o campanie electorală. Spre deosebire de alte partide, Iuga Nicolae și echipa Pro România pentru Consiliul local Sighet se prezintă în fața alegătorilor cu un CONTRACT SCRIS, prin care aceștia își asumă OBLIGAȚII și nu vin cu promisiuni deșarte. Dacă cele trecute în CONTRACTUL CU SIGHETENII nu se realizează de către Primarul Iuga Nicolae și echipa sa pentru Consiliul local la termenele stabilite, noi ne pierdem de drept funcțiile deținute. Niciun alt candidat nu vine cu garanții în fața alegătorilor, restul vin doar cu promisiuni.

Îndemn electoratul maghiar din Sighet și care s-a săturat de aceeași familie-dinastie din UDMR din municipiul nostru să voteze cu echipa Pro România, unde se regăsesc trei sigheteni maghiari, oameni serioși și neimplicați anterior în politică: Feher Vasile (instructor auto), Baksai Attila (tipograf) și Feher Robert (inginer). Totodată, electoratul maghiar din Sighet mai are încă o opțiune, alta decât familia Beres – UDMR, în persoana candidatului independent Mihalik Ingeborg.

Optând pentru una dintre cele două variante de mai sus, electoratul maghiar din Sighet poate sancționa dinastia veche de douăzeci de ani și alege maghiari adevărați”, a declarat Nicolae Iuga în dreptul la replică.

Material comandat de partidul Pro România filiala Maramureș și realizat de Zapca Daniel Înt. Ind., cod unic de identificare: 21200010

Sursa FOTO: fotoMaramures.ro (Colecția WILLAND)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și