Asta deoarece drumarii s-au apucat de treabă şi acest lucru înseamnă mult disconfort pentru conducătorii auto, în primul rând, dar şi pentru pietoni. Conducătorii auto vor trebui să fie mult mai atenţi în trafic, pentru a evita apariţia oricăror probleme.

În Borşa, după cum arată oficialii primăriei, lucrările de reabilitare a Drumului Naţional 18 pe raza oraşului sunt în plină desfăşurare. Se acţionează în patru zone şi anume zona Unităţii Militare, unde se frezează asfaltul vechi, în zona Centru se reface fundaţia spaţiilor de parcare, pe zona Cercănel se lucrează la reconstrucţia podeţelor, respectiv în zona Gară, la consolidarea malurilor râului Vişeu la Podul Vadului.

Primarul din Moisei, Toader Şteţcu, spune că şi în zona localităţii pe care o păstoreşte se lucrează din greu din această lună. Cele mai ample lucrări se execută deocamdată la intrarea în Moisei dinspre Vişeu de Sus, unde se fac rigolele, iar stratul de asfalt se preconizează să se toarne după Sărbătorile Pascale, adică după jumătatea lunii aprilie.

„Nu este o circulaţie foarte mare deocamdată. Se circulă, eu zic, bine. S-au apucat serios de lucru acum, mai ales partea către Vişeu de Sus. Aici se lucrează la rigole şi am înţeles că vor să termine aceste lucrări până de Paşti, apoi să înceapă la turnarea asfaltului. Acum se lucrează la lărgirea drumului. În Moisei se lucrează în vreo patru zone”, a spus Şteţcu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și