In cadrul intalnirii au fost discutate obiectivele pe termen scurt si mediu ale companiei si anume finalizarea la nivelul regionalelor a activitatii de intretinere pe timp de iarna, care presupune disponibilizarea utilajelor folosite in activitatea de deszapezire, finalizarea demontarii parazapezilor, depozitarea in conditii corespunzatoare a sarii ramase, realizarea reviziilor utilajelor si luarea masurilor de igienizare a districtelor, realizarea programului de punere in ordine a drumurilor nationale si a autostrazilor la terminarea sezonului rece si pregatirea lor pentru sezonul estival.

Drumarii vor trebui sa aiba grija apoi la stadiul procedurilor pentru finalizarea acordurilor cadru aferente activitatii pentru iarna viitoare, necesitatea finalizarii procedurilor administrative pentru punerea in functiune cat mai rapida a statiilor de asfalt si a reciclatoarelor pentru efectuarea unor sectoare experimentale, aplicarea programului de lucrari de intretinere si implementarea programului de achizitii pentru anul acesta, in functie de bugetul alocat.

In Maramures avem tre tronsoane de drum national unde avem incepute lucrari. Drumul National 18 Baia Sprie-Sighet se va finalize in acest an, iar cele mai problematice tronsoane de drum national sunt doua la numar si anume DN 18 Moisei – Borsa, respectiv Borsa – Borsa Sesuri. Pe acestea din urma anul acesta se asteapta a se realiza lucrari serioase, mai ales ca ele arata groaznic acum.

Promisiuni sunt si pentru DN 18 B Baia Mare – Targu Lapus, acest drum urmand a intra in modernizare si reabilitare totala.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și